image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Büntetőpárbajban dőlt el a bajnoki cím

Országos Serdülő csapatunk nagy küzdelemben a második mérkőzésen három góllal kikapott a Fraditól, így büntetők döntöttek a bajnoki címről. Sajnos kettő is kimaradt a mi oldalunkon, így a második helyen végeztünk.

 Országos Serdülő Bajnokság második helyezettje

Az első mérkőzéshez hasonlóan itt is 3-3-as első negyeddel kezdtünk. A folytatásban itt is jól mentünk és sikerült előnyt szereznünk.

A második negyedben megszereztük a vezetést, de még sikerült kiegyenlítenie a Fradinak. Ezután egy emberelőnyt is elhibáztunk, de nem torpant meg a csapat és küzdöttünk. A mérkőzés feléig sok helyzetünk volt, viszont csak kétszer sikerült gólt szereznünk. A negyed végén a másodikat büntetőből, így 6-4-re vezettünk.

A harmadik negyed elején két támadásból két gólt szerzett a negyed elején ellenfelünk, így máris kiegyenlítettek. Egész negyedben nem sikerült gólt szereznünk, ezt kihasználva a Fradi a vezetést is átvette. Ezt a negyedet 3-0-ra veszítettük el, így az utolsó negyed előtt 7-6-ra vezettek.

Az utolsó negyedben egy emberelőnnyel kezdhettünk, de sajnos ezt sem sikerült gólra váltani. Nem sokkal ezután egy végig játszott támadás után, ahol letelt a támadóidőnk sikerült megúsznia a Fradinak és gólt is szereztek belőle, így már 8-6-ra vezettek. Ezután egy büntető hibát is begyűjtöttünk, ezt belőtték és már 9-6-ra vezettek. A negyed végéig még több helyzet is volt, de már gól nem esett. Ezzel a végeredménnyel a két mérkőzést összesítve döntetlen alakult ki.

Következtek a büntetők. A kört mi kezdtük és be is találtunk, majd a Fradi is. A másdik körben újra mi következdtünk, de most sajnos kimaradt ez a büntető és mivel a Fradi belőtte, így előnybe kerültek. Ezután mindkét oldalon sikerült belőni, majd mindkét oldalon a kapusok állták útját a labdának. Az ötödik, azaz utolsó kör következett, itt egyik csapat sem hibázott, ezzel a Fradi 4-3-ra nyerte a büntetőpárbajt és összesítettben egy góllal a bajnokságot is.

Ezzel a mérkőzéssel véget ért az Országos Serdülő Bajnokság és csapatunk a második helyen végzett.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

 

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem