image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Serdülők hazai pályán a Szegeddel

A Szeged elleni fordulót a Serdülők kezdték a Margitszigeten. Már az első két negyedben eldöntöttük a mérkőzést, végül 15-5-re nyertük meg a mérkőzést.

2019 05 05 Serdulo szeged

Az első perceket nem kezdtük jól, a Szeged szerzett vezetést. Nem tartott sokáig, ekkor vezettek először és utoljára a mérkőzésen. Hamar kiegyenlítettünk és sorra jöttek találataink. A negyedet 4-1-re nyertük meg.

A folytatás még jobban sikerült, újabb gólokat szereztünk. 5-1, majd 6-1-re vezettünk. A negyed felénél még egyszer sikerült betalálnunk, így a felénél már 7-1-re vezettünk.

A harmadik és negyedik negyed is ugyan úgy telt. Sajnos védekezésben nem voltunk teljesen pontosak, így két-két gólt is kaptunk. Elől azonos sikerrel jártunk el mindkét negyedben, négy-négy gól lett az eredménye. Ezzel a végére 15-5-ös győzelmet arattunk.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"A serdülő bajnokság soron következő mérkőzésén nem éppen ideális időjárási viszonyok között játszottunk. Talán ha közepes teljesítményt nyújtottunk, néhányan jól és néhány picit gyengébb játszottak. A gond elsősorban támadásban, az adódó lehetőségeink kihasználásával volt, ebben mindenképpen javulnunk kell."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem