image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Az Ifi Budapest Bajnokság élén

Csapatunk utolsó mérkőzését a Kölyök Póló Suli ellen játszotta, ahol nagy különbséggel 21-6-ra nyertek, ezzel véget ért a Budapesti Ifjúsági Bajnokság, ahol csapatunk az első helyen végzett.

2019 ifi bp bajnok csapat

Már az első negyedben is látszott a különbség a két csapat között. Sorra lőttük a gólokat és a negyed végéig nyolcszor voltunk eredményesek. Ezzel az első negyedet 8-0-ra nyertük meg.

A folytatásban sem volt másképp, jól sikerültek a támadásaink és csak nőtt a különbség. Egészen 13-0-ig bírtuk kapott gól nélkül, ezután szerezték meg első góljukat. A mérkőzés feléig még egy-egy gól született, így a felénél 14-2 volt az állás.

A mérkőzés végéhez közeledve egyre figyelmetlenebbek voltunk védekezésbe és támadásban is. A harmadik negyedben még nem volt probléma, 5-1-re nyertük a negyedet. A gond a negyedik negyedben volt, ahol sokat hibáztunk és 3-2-re el is veszítettük a negyedet.

Még ez is belefért, így is 21-6-ra nyertük meg a mérkőzést. A bajnokságot egy vereséggel sikerült megnyerni, három ponttal leelőzve a BVSC-t.

A mérkőzés jegyzőkönyve. 

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem