image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

A második lett Ifjúsági csapatunk

A 2018/2019-es Országos BENU Fiú Ifjúsági Bajnokság második helyezettje lett ma Ifi csapatunk. A második mérkőzést is az UVSE nyerte meg.

 2019 Ifjusagi csapatunk

A mai mérkőzésen az UVSE kezdett jobban, hamar 2-0-ás előnyre tett szert. A negyed végén egy büntetőből sikerült gólt szereznünk. Még egy emberelőnyt harcolt ki ellenfelünk, amit gólra váltva 3-1-re nyerte az első negyedet.

A második negyedben megint két góllal indított az UVSE, így 5-1-re vezetett már. Ezután újra egy büntetőből szereztünk gól. A mérkőzés feléig még két perc volt, ezalatt hét gól is esett, ebből az UVSE négyet, míg mi hármat szereztünk, így a felénél 9-5 volt az eredmény.

A mérkőzés második felében is az UVSE iránította a mérkőzést, nem sikerült felzárkóznunk. A harmadik negyedben is két góllal tudta növelni előnyét és a negyedikben is még eggyel. A mérkőzést 14-7-re nyerték meg, ezzel a második helyen végeztünk a bajnokságban.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Sírni csak a győztesnek lehet... 🙂 Először is gratulálok az Újpestnek, ma meggyöző fölénnyel nyertek ellenünk és megérdemelten szerezték meg a bajnoki címet! Ugyanakkor gratulálok a saját csapatomnak is, mivel egész évben méltó ellenfelei voltunk az ifi bajnokság favoritjának. 4 év alatt negyedik bajnoki döntőnket játszottuk ami önmagáért beszél. Büszke vagyok a játékosaimra, mert nagyon kemény és küzdelmes évünk volt ahol gyakran erőn felül teljesítettünk. Köszönöm a szülők egész éves támogatását, a sok-sok lemondást! Köszönöm a segítőimnek, Dr.Szívós István szakosztály vezetőnek, Horváth Daninak, Keszthelyi Tibinek, Bors Laci kapusedzőnek és az egész KSI edzői garnitúrának az éves munkáját!😍 Show must go on..... Hajrá KSI!!!!!!!!💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem