image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Döntőben az UVSE ellen

Az első mérkőzést ma játszottuk az UVSE ellen a BENU Fiú Ifjúsági Bajnokság Döntőjében. Remekül kedztünk, de utána fordítani tudott ellenfelünk, végül 10-9-re az UVSE nyerte az első mérkőzést.

2019 ifjusagi donto elso merkozes

A két mérkőzéses Ifjúsági Döntőben az UVSE ellen játszottunk ma, ahol az első negyedben nagyon biztató játékot mutattunk. Már hamar megszereztük a vezetést és a negyed felére már 3-0-ás előnyre tettünk szert. A negyed végén már 4-0 volt az előnyünk, de a negyedet UVSE góllal zártuk, így 4-1-el fordultunk.

A második negyedben megváltozott a játék képe és ellenfelünk kezdett felzárkózni. Két gólt is szereztek, amivel már 4-3 lett az eredmény. Ezután sikerült betalálnunk, így újra két góllal vezettünk. Sajnos a negyed végére ez nem változott, az UVSE két gólt szerzett, míg mi csak egyet, ezzel a felénél csak 6-5-re vezettünk.

A folytatásban nem volt szerencsénk, támadásban nem sikerült gólt szereznünk. Ezzel ellentétben az UVSE sorra jegyezte találatait és a negyedet 3-0-ra nyerte meg, ezzel nem hogy átvette a vezetést, de két góllal 8-6-ra vezetett az utolsó negyed előtt.

A negyedik negyedben egyből egy emberelőnyt harcoltunk ki, de sajnos ez kimaradt. A következő támadásunkig kellett várni gólunkra, ahol egy büntetőből találtunk be. Ziccert hárítottunk el, majd egy emberelőnyt is, de a labda ellenfelünknél maradt és sikerült belőniük, így újra két gól volt a hátrány. Emberelőnyt játszhattunk, amit hamar kijátszva sikerült 9-8-ra zárkózni. A labdát sikerült újra megszerezni és ezt a támadást is góllal fejeztük be, sikerült kiegyenlíteni, az állás 9-9. Támadó hiba után visszaszerezték a labdát, a megakasztott támadásunk után megszerezték a vezetést, de még sok idő volt hátra. Kimaradt egy emberelőny, majd kivédekeztünk egy emberhátrányt. Az utolsó percen belül nagyon hajtottunk az egyenlítésért és egy büntetőt is kiharcoltunk. Sajnos ez kimaradt, így nem sikerült az egyenlítés, ezzel 10-9-re az UVSE nyerte az első mérkőzést.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Hatalmas mérkőzést játszottunk, melyen fantasztikusat küzdött a CSAPATOM. Igen, csupa nagybetűvel, mert ezen a napon nem minket támogattak az "égiek". Fantasztikusan kezdtünk 4-0-ra elhúztunk és ettől egy picit be is ijedtünk. Mérkőzés elején elvesztettük meghatározó játékosunkat Schmölcz Normant ez mindenképpen zavart okzott. Rögtön utána Pető Attila szeme berepedet de ő legalább tudta folytatni a játékot. Nem úgy Tóth Gili Tamás akit a szó szoros értelmében kiütöttek. Az ő sérülése olyan súlyos volt, hogy már nem térhetett vissza a medencébe. Sajnos az ütés megtorlatlan maradt... Mivel Gili az egyik legfontosabb láncszem a gépezetünkben így szép lassan fizikailag felőrölt bennünket az UVSE. Ennek tudatában nagyon büszke vagyok a CSAPATOMRA, hogy sikerült olyan eredményt elérnünk, hogy van esélyünk holnap javítani! Sérültjeink játéka kérdéses, de nem adjuk fel! Gratulálok Benedek Tibinek és az UVSE-nak a győzelemhez! Egyet ígérhetek: Holnap sem adjuk olcsón a bőrünket! 🙂 HAJRÁ KSI!💛💙💛💙"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem