image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Vár az Ifjúsági döntő

Az AVUS volt az utolsó mérkőzésünk, ahol győztesen 17-7-el zártuk az évet. Már csak a döntő vár ránk az UVSE ellen, ahol kiderül ki lesz a Bajnok.

labda a vizben

A második helyen végeztünk az alapszakaszban, háromszor döntetlent játszottunk és egy vereséget szenvedtünk. Ez két pontos hátrányt jelentett.

Az utolsó mérkőzésen az AVUS volt az ellenfél, ahol már az első negyedben sikerült megszerezni a vezetést és a negyed végére háromgólos előnyt kialakítani. 

A második negyedben nagyot játszottunk, tartottuk magunkat a védekezésben és elől újabb gólokat szereztünk. 5-1-re nyertük a negyedet, de ezután fordult bennünk valami. Nem úgy ment a védekezés és a támdás sem. A negyed vége 3-3 lett, ez volt az egyetlen döntetlen negyed a mérkőzésen.

Az utolsó negyedben még belehúztunk és javítottuk az előző negyedet. Most két gólt kaptunk, viszont elől nagyon jól mozogtak a srcácok. Szép gólokat szereztünk a végére, ezzel 17-7-re nyertünk.

Két mérkőzés lesz az UVSE ellen, ezzel dől el a bajnoki cím! Várunk mindenkit szeretettel a hétvégén.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatomnak a döntőbe jutáshoz! Úgy gondolom , hogy három csapat kiemelkedett a mezőnyből! Természetesen köztük voltunk mi is! Ennek fényében dicséretes fináléba jutás! Éves teljesítményünk hullámzó volt, voltak gyengébb meccseink is, ugyanakkor kétszer ( egyszer rendes játékidőben, egyszer büntetőkkel) legyőztük a favorit Uvse-t! Készültünk a mai meccsre, mert nem szerettük volna , hogy kiénekeljék a szánkból a sajtot! Természetesen nem szeretnénk megállni, bajnokságot akarunk nyerni!💛💙💛💙💛💙"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem