image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Nagy különbség a Pécs ellen

Már az első negyedet 7-1-el kezdtük, a különbség csak növekedett, végül 19-6-ra nyertük meg a Pécs elleni fordulót az Ifjúsági Bajnokságban.

labda a vizben

A kezdés több mint megfelelő volt. A Gyerek meccshez hasonlóan itt is 1-1-el indult a mérkőzés, de most hatszor találtunk be, így 7-1-re nyertük az első negyedet.

A második negyedben végképp eldöntöttük a mérkőzést, sorra szereztük a gólokat és védekezésben 100%-os teljesítményt nyújtottunk. Kapott gól nélkül játszottuk le a negyedet, elől öt gólt is szereztünk, így már 12-1-re vezettünk a mérkőzés felénél.

A folytatásban kicsit visszább hagyott a lendület, még sikerült növelni az előnyt a harmadik negyedben, de már hátul is többet hibáztunk. A negyedet 4-2-re nyertük, így már 16-3 állt az eredményjelzőn.

Az utolsó negyedben már biztos volt a győzelmünk, nem sikerült már az előnyünket növelni, de nem is csökkent. 3-3 lett az utolsó negyed, ezzel 19-6-ra nyertük a mérkőzést.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Az összes pozitívuma a mai napnak, hogy nyertünk! Nagy tanúságai vannak a mai napnak, melyekből remélhetőleg tanulunk."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem