image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Ifjúsági mérkőzésen is nagy győzelem

Már az első negyedben nagy különbséget alakított ki Ifjúsági csapatunk, 5-1-es első negyed után végig tartottuk a külnbséget. A mérkőzést 15-9-re nyertük meg a Honvéd ellen.

20190428 bhse ifjusagi

A jó bemelegítés jó kezdést eredményez. Most ez sikerült is, hiszen már az első másodpercben uraltuk a mérkőzést és egészen 4-0-ig meneteltünk. Ekkor egy góllal próbáltak megakasztani bennünket, de még egyszer betaláltunk a negyed végén.

A második negyedben még sikerült növelni az előnyünk és itt is csak egy gólt kaptunk. Végül a mérkőzés felére már hatgólos előnyt alakítottunk ki. A térfél cserénél már 8-2-re vezettünk.

A folytatásban csak tartottuk a különbséget. Felváltva szereztünk gólokat a Honvéddal, így mindig megmaradt a hatgólos különbség. Az utolsó negyed előtt 10-4-re vezettünk.

A végén már biztos volt a győzelem, de még egy sok gólos negyed következett. Majdnem minden támadás góllal ért véget mindkét oldalon. Az utolsó negyed 5-5 lett, így a végeredmény 15-9.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Fontos meccset játszottunk, ami igen keménynek ígérkezett! Ősszel hazai pályán 2 góllal sikerült nyernünk, ennek megfelelően álltunk a mérkőzéshez! Sok hibával, kifogástalan kapus teljesítménnyel és profi hozzáállással végül simán nyertünk! Nehéz menetelés közepén járunk, büszke vagyok a csapatomra!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem