image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Gyerek mérkőzés a folytatásban

Gyerek csapatunk folytatta a sort, a rangadón ők is győztesként végeztek. Az elején még az UVSE szerzett vezetést, de a második negyedtől kezdtünk ellépni. A mérkőzést 12-10-re nyertük meg.

20190414 gyerek ob UVSE

Az UVSE megszerezte a vezetést, de már a következő támadásban ki is egyenlítettünk. Sajnos a védekezésünk nem sikerült jól, büntetőt ítéltek ellenünk, amit nem hibázott el ellenfelünk. Emberelőnyhöz jutottunk, amivel újra sikerült kiegyenlíteni. Labdát szereztünk és egy újabb kiállítást harcoltunk ki, de sajnos elhibáztuk. Ez nem maradt büntetlenül, újra hátrányba kerültünk. A negyed végén sikerült nekünk is vezetést szerezni. Igaz az első negyedet 4-4-es döntetlennel zártuk, ekkor fordult a mérkőzés.

A második negyedben már az első támadásból megszereztük a vezetést és hamar már 6-4-re vezettünk. Egy találatot jegyzett az UVSE amire két gól volt a válaszunk és már 8-5-re vezettünk. A mérkőzés felénél egy megúszás után sajnos 8-6-ra vezettünk már csak.

A harmadik negyedet remekül kezdtünk, zsinórban három gólt is szereztünk, amivel öt góllal, 11-6-ra léptünk el. Itt már biztos volt a győzelem, de még sok volt hátra. A negyed végére 11-8-ra zárkóztak fel.

Az végén szereztünk még egy gólt, amivel már 12-8-ra vezettünk. Már nem volt sok hátra, ami idő alatt az UVSE még két gólt lőtt, így a végére 12-10-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatomnak ehhez a nagyszerű mérkőzéshez. Három alapember hiányát, lelkesedéssel és akarattal pótolták a gyerekek. Öröm volt viszont látni azokat a dolgokat, amiket folyamatosan gyakorolunk. Természetesen holnap folytatjuk a munkát. Hajrá KSI!"

A mérkőzés jegyzőkönyve

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem