image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Háromgólos győzelem a döntőn

A két mérkőzéses BENU Fiiú Serdülő Bajnokság döntőjének első mérkőzését a FTC ellen három góllal, 12-9-re nyerte csapatunk. A 3-3-as első negyed után sikerült a félidőig háromgólos előnyre szert tenni, ami a végéig kitartott.

20190614 serdulo donto FTC

Szoros volt még az első negyed, ahol még az első gólt és ezzel a vezetést is a Fradi szerezte meg. Egyből sikerült egyenlíteni, majd a vezetést is megszereztük. Ezután két büntető is következett, először a Fradi szerzett gólt így, majd mi következtünk, így a vezetés még a miénk volt. A negyed végén Még egy akciógóllal egyenlített ki ellenfelünk és ezenkívűl egy ziccert is kihagytak. Szerencsénk volt, így 3-3-as döntetlennel zártuk az első negyedet.

A folytatásban óriási hajrába kezdtünk bele és csak jöttek a góljaink. Egy büntetőgóllal kezdtünk a negyed elején. Ezután sikeresen hárították emberelőnyünket, de a labda nálunk maradt, így mégegyet támadhatunk, be is lőttük, így 5-3-ra vezettünk már. Egy megúszást követően újabb találatot jegyeztünk, így előrször a meccsen három góllal 6-3-ra vezettünk. Még egy gól következett emberelőnyből, amivel már a hetedik gólunkat szereztük. A félidő előtt tudott szépíteni a hazai csapat, így 7-4-el fordultunk.

A harmadik negyedben sikerült kapaszkodnia a Fradinak és a negyed felénél két gyors góllal sikerült 7-6-ra zárkóznia. Egy akciógóllal válaszolva újra két góllal vezettünk, de ezután megint hátrányba kerültünk, amit megint góllal fejezett be ellenfelünk. Az utolsó támadásunkból Pető Attila csapatunknak 9. gólját szerezte, ami neki már a negyedik találata volt.

A negyedik negyedet Pető indította, így visszaállítva a háromgólos előnyt. Újra hozzánk került a labda és egyből egy kiállítást is kiharcoltunk. Góllal fejeztük be az emberelőnyt, így már négy góllal 11-7-re vezettünk. A győzelem már nem volt kérdés csak az, hogy mennyivel. Egy gólt sikerült lefaragniuk, a végére 12-9-re nyertünk.

Holnap a Margitszigeten jöhet a visszavágó, ahol nagy előnnyel kezdhetjük majd a mérkőzést. A Széchy medencében 16:00-kor kezdünk, jöjjön mindenki szurkolni! 

Gólszerzők: Pető Attila - 6, Lantos István - 3, Dubinák Szabolcs - 2, Gábor Lőrinc - 1.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem