image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Fradi rangadó

A 2005-ös bajnokságban csapatunk a Fradi ellen játszott egy igazi rangadót. Háromgólos hátrányból sikerült egyenlíteni és 9-8-as győzelmet arattni.

20190413 2005 BP FTC

Az elején még fej-fej mellett haladtunk, igaz mindig a Fradi szerzett vezetést 0-1-re, majr 1-2-re, de sikerült mingi egyenlíteni. Az első negyed második felére viszont átvette teljesen az irányítást ellenfelünk és kétszer is eredményes volt, így 4-2-re nyerték a negyedet.

A folytatásban sikerült újra egy gólra visszajönni, de ezután a negyed végéig már nem sikerült gólt szereznünk. Ekkor sikerült három góllal 6-3-ra elmennie a Fradinak. A negyedet szerencsére góllal zártuk, így a felénél 6-4-re álltunk.

A harmadik negyedben összekaptuk magunkat és két akciógóllal sikerült kiegyenlítenünk. A negyed végén sajnos hátul hibáztunk és büntetőt ítélt a játékvezető, a lehetőséggel élt ellenfelünk, így csak egy gólt sikerült lefaragni a hátrányunkból. Az utolsó negyedet 7-6-os hátránnyal indítottuk.

Az, hogy egyenlíteni tudtunk nagy erőt adott és az utolsó negyedben is sikerült. Egyből 7-7-re hoztuk az eredményt, majd egy büntetőhöz jutottunk, ahol végül egy páros cserés kiállítás is volt. Ezt a büntetőt be is lőttük és megszereztük a vezetést. Kapusunk labdát szerzett és sikeres támadásunkból centerből szereztünk gólt, amivel már 9-7-re vezettünk. A végén még a Fradi szerzett egy gólt, amivel a végeredmény 9-8 a javunkra.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Háromgólos hátrányból sikerült megfordítani a mékőrzést. Ez ismét nagyon jó lecke kell legyen a gyerekeknek, hogy soha nem szabad feladni! Hajrá KSI!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem