image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Bajnok az Ifi csapatunk

A BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság Bajnok csapata az Ifjúsági csapatunk. A két győzelemig tartó párharcban kétszer sikerült legyőznünk a Fradit, így megvédtük bajnoki címünk.

 

Az első negyedben megszereztük a vezetést, igaz egy ziccert elhibáztunk, de emberelőnybe kerültünk és azt már nem hibáztuk el. Hamar kiegyenlítettek, de egy szabaddobásgóllal újra nálunk volt az előny. Az első negyed után 2-1.

A folytatásban sikerült háromgólos előnyt szereznünk. Két gólt is szereztünk a negyed elején, így már 4-1-re vezettünk. A negyed végéig még 1-1 gól esett, így 5-2-es eredménnyel álltunk a felénél.

A harmadik negyedben nehezen jött az első gól. Sikerült megúsznunk egy előnyt, de visszapattanó labda a Fradihoz került és újra támadhattak. Sikeres támadásukból gólt szereztek, így már csak két góllal vezettünk. Egy rosszul sikerült lövés után újra védekezhettünk és még egy góllal már csak 5-4-re vezettünk. A következő támadásunkban már sikerült gólt szereznünk, így 6-4-re módosult az eredmény az utolsó negyed előtt.

Hajrába kezdtünk a végén és jöttek a góljaink. Egymás után háromszor is eredményesek voltunk, így már bebiztosítva a győzelmet 9-4-re vezettünk. Kaptunk egy gólt, de egyből válaszoltunk rá eggyel. Már azt gondoltuk vége a meccsnek, de az utolsó 15 másodpercben még két gól is született, először mi, majd a Fradi volt eredményes. Végül a döntő második mérkőzését 11-6-ra nyertük meg.

A csapat edzője Horváth Dániel a mérkőzésről:
"Gratulálok a Csapatnak! Egész mérkőzésen fegyelmezetten, a megbeszélteket betartva játszottunk. Még egyszer gratulálok mindenkinek!!!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem