image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

2005-ös Budapest Bajnoki forduló

A 2005-ös csapatunk a felsőházban játszott a Kistarcsa és az FTC csapataival a Margitszigeten. Az első meccsen nagyarányú győzelemmel végeztünk. A második meccs rangadó volt, ahol most az FTC volt a jobb.

KSI SE - Kistarcsa mérkőzés jegyzőkönyve

A Kistarcsa elleni mérkőzés jól indult, már az első negyed után 6-0-ra vezettünk. A második negyedben kevésbé figyeltünk a védekezésre és három gólt is kaptunk, mi viszont négyet is és a félpályás dobásoknál is jobbnak bizonyultunk. Ezzel a félidőben már 11-3-ra vezettünk.

A mérkőzés második felében nem hagyott alább a figyelem és jól védekeztünk. Ez abban mutatkozik, hogy a meccs végéig már nem kaptunk gól és még 11-et lőttünk. A végeredmény 22-3-as győzelem.

A csapat edzője Jancsó Mátyás a mérkőzésről:
"Minden játékos lehetőséget kapott a játékra.Azok játszottak többet akik a rangadókon nem, vagy kicsit jutnak szóhoz."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE - FTC mérkőzés jegyzőkönyve

A második mérkőzésen az FTC ellen játszottunk. Az első negyedben úgy tünt nem is lesz gól, de a végén az Fradi talált be. Ez volt az egyetlen gól az első játékrészben. A második negyedben pár percet kellett várni az első gólra, amit mi szerezutünk ezzel kiegyenlítettünk. A Fradi ezután két akciógólt is lőtt. Kétgólos hátránynál egy büntetővel sikerült feljönnünk, de egyből jött a válasz. A negyedben egy góllal kaptunk ki és ezzel már 2-4-re vezetett ellenfelünk. 

A félidő után sem történt változás. Ha lőttünk egy gólt arra mindig volt válasza a Fradinak. A negyed végére már háromgólos volt az előny.

Az utolsó negyedben már sok volt a háromgólos hátrányunk. Ezt a negyedet is 1-2-re vesztettük el. Ezzel a végeredmény 4-8.

A csapat edzője Jancsó Mátyás a mérkőzésről:
"Az egyik legjobb csapat ellen játszottunk a 2005 korosztályban. Régi igazság, hogy a nehéz, ellenfél ellen, jó meccsen kell mindenkinek megmutatni hol is tart. Az eredmény reális, és tükrözi a 4:8, ahol tartunk. Az lenne a cél, hogy azoktól a játékosoktól akitől többet várnánk azok többet is mutassanak, mert nem elég edzeni, de meg is kéne mutatni azt ami az edzéseken működik. A 2 negyedig az történt amit terveztünk. Aztán amint az egyik meghatározó játékosunk "kiszállt a játékból", felborult minden. Voltak előre mutató jelek, de akadtak olyanok bőven amiket ki kell javítanunk. Az lenne a cél, hogy végig versenyben legyünk, ne csak 2 negyedre. Dolgozunk tovább! Van cél bőven."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem