image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Rangadó a Fradi és a BVSC ellen

Két rangadót játszott a 2005-ös csapatunnk a Kőnigh György Gyermek 2005-ös Bajnokságban. Sajnos minkét mérkőzés vereséggel zárult.

Az első mérkőzést a Fradi ellen játszottuk, ahol az első negyedben fej-fej mellett állt a két csapat. A második negyedet 1-1-es döntetlennel kezdtük. Több emberlőnyt is kihagytunk, majd a Fradi büntetőhöz  jutott, amit be is lőttek. A negyed végén még egy akciógóllal nővelték előnyüket, így a felénél már 1-3-ra vezettek.

A mérkőzés második felében se voltunk tól gólerősek, a harmadik negyedben nem sikerült gólt szereznünk. Ellenfelünknek ebben a negyedben sikerült megalapozni a győzelmét és a negyedik negyed előtt már 7-1-re vezettek. Az utolsó negyedben még próbáltunk javítani az eredményen. A végeredmény 3-9 a Fradi javára.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A második mérkőzést a BVSC ellen játszottuk, ahol nagyon jól kezdtünk, de ez mégis kevés volt a győzelemhez. Az első negyedet 3-0-ra nyertük meg, több emberelőnyt kivédekeztünk és még büntetőt is védett a kapusunk.

A második negyedtől viszont teljesen megfordult a mérkőzés, a negyed felénél már 3-3 volt és pár perccel később már a BVSC vezetett. Itt még kitudtunk egyenlíteni, de a végén 5-4-re vezetett a BVSC.

A harmadik negyed egyből egy büntetővel kezdődött, amit a BVSC be is lőtt. A negyedben ez az egy gól született. Nem sikerült betalálnunk, pedig két büntetőt is szereztünk, de egyiket sem sikerült értékesítenünk. Az utolsó negyedben ellenfelünké volt az első találat, amivel az állás már 7-4 volt. Sikerült még belőnünk egy emberelőnyt, de innentől a BVSC még három gólt is szerzett. A végeredmény 10-5-ös BVSC győzelem lett.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem