image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Győzelem a múltheti Budapest Bajnokikon

Két győzelmen is túl vagyunk a Budapesti Serdülő és Ifjúsági bajnokságban. Csütörtökön az Ifi Bajnokságban az Oázis ellen 14-4-es győzelmet arattunk. Szombaton pedig a Honvéd ellen 17-3-ra nyertünk a Serdülő Bajnokságban.

labda a vizben

Az Oázis elleni mérkőzés lassan indult be, az első negyedben mindössze 1-0-ra nyertünk. Utána egyre javult a játékunk, a második negyedet már 5-3-ra nyertük meg, védekezésben kissé figyelmetlenek voltunk.

Mikor rendeződtünk hátul is nagyon stabil játékot mutattunk. A harmadik negyedet kapott gól nélkül 4-0-ra nyertük meg. Az utolsó negyedet még megtoltuk, ahol 4-1-re nyertünk. A mérkőzést 14-4-re nyertük meg.

Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Kicsit nehezen indult, az első negyedben sok helyzetet hagytunk ki. A folytatásban fokozatosan sikerült ellépnünk, a második félidőben pedig már a védekezésünk is hatékony volt."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A másik mérkőzést a Serdülő csapatunk játszotta szombaton a Honvéd ellen. Nem sokkal ezelőtt az Országos bajnokságban találkoztunk ezzel a csapattal, ahol sokkal szorosabb mérkőzést játszottunk.

Most már az első negyedben sikerült nagy különbséget kialakítanunk, 5-1-re nyertük a negyedet. A második negyedben kicsit visszaszorultunk támadásban, de nem tarott sokáig.

A mérkőzés második felében helyre visszatért az első negyed lendülete és a harmadik negyedet 4-0-ra nyertük meg. Az utolsó negyedben sikerült a legjobb játékot mutatni, ahol 6-1-re nyertünk, így végül 17-3-as győzelmet arattunk.

Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Nincs egy hete, mikor szinte egy az egyben ugyanez a két csapat játszott egymással országos bajnokit a Kőér utcában. Akkor vért izzadva, kínlódva, keservesen tudtunk nyerni. Most viszont ahogy gondolom elvárható, fegyelmezetten, helyzeteinket kihasználva a mérkőzés elején már jelentős előnyt szereztünk. Ezt sikerült még növelni, nagyarányú győzelmet arattunk úgy vélem megérdemelten."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem